Botoșănean rănit într-un accident cu trei mașini, pe DN 17
29/07/2021 11:06 in STIRI

Un botoșănean de 45 de ani a fost rănit într-un accident în care au fost implicate trei mașini, miercuri după-amiază, pe DN 17, în localitatea suceveană Păltinoasa.

Valeriu P, din comuna botoșăneană Viișoara, conducea un VW Sharan când un autoturism a intrat în el. Accidentul s-a produs din cauza unui șofer de 19 ani, din comuna Stulpicani. Acesta conducea un VW Bora pe D.N. 17, în localitatea Păltinoasa, având direcţia de deplasare Suceava spre Gura Humorului şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum-carosabil umed şi din cauza faptului că nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, un VW Golf condus regulamentar de către un tânăr de 19 ani, din Frasin, a intrat în coliziune lateral stânga cu acesta.

Apoi, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul VW Sharan, condus regulamentar din direcţia Gura Humorului spre Suceava de către botoșănean.

Bărbatul de 45 de ani a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, cu „traumatism ușor coloană cervicală”.

Niciunul dintre cei trei șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.

COMMENTS