Accident cu victimă pe o stradă din municipiul Botoșani. Șoferul, urmărit de polițiști după ce a părăsit locul faptei
26/11/2021 11:37 in STIRI

Accident cu victimă, joi, pe o stradă din municipiul Botoșani. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Primăverii s-a produs un accident rutier sodat cu victim omenești, iar conducătorul autoturismului implicat a părăsit locul accidentului.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, în timpul cercetărilor, a observant în apropiere, pe strada Constantin Gane, un autovehicul care corespundea descrierii celui implicat în accident și au pornit în urmărirea acestuia, reușind interceptarea sa pe strada Mihail Kogălniceanu.

”A fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Coșula, precum și faptul că în urmă cu puțin, în timp ce efectua o manevră cu spatele a autoutilitarei pe care o conducea, pe strada Primăverii, ar fi acroșat un bărbat de 78 de ani, care se deplasa în zonă, apoi a părăsit locul respectiv”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

COMMENTS