Duel de play-off: FC Botoșani - FC Voluntari, astăzi, de la ora 17:30
28/11/2021 13:09 in STIRI

Astăzi, de la ora 17:30, va avea loc partida FC Botoșani – FC Voluntari, duelul urmând a conta pentru runda a 17-a a acestui sezon regular al Ligii 1. Partida va fi arbitrată de bucureșteanul Radu Petrescu. În tur FC Botoșani s-a impus cu scorul de 1-0.

Cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasament. După 16 runde scurse din acest sezon regular al Ligii 1. FC Botoșani se află pe locul 6 cu 27 de puncte, ilfovenii fiind pe locul 4 cu 28 puncte.

Echipa lui Marius Croitoru nu a început cum și-ar fi dorit acest retur al „regularului” Ligii 1, cedând cu 3-1 duelul de pe „Național Arena” cu FCSB, joc în care Onghenda & co au condus la pauză cu 1-0, dar au fost depășiți în ultimul sfert de oră de „roș-albaștri”.

De partea cealaltă, ilfovenii au debutat cu o victorie în acest retur al „regularului”, impunându-se cu scorul de 2-1 în propriul fief în fața „câinilor”. Conduși pe tabela de marcaj de „alb-roșii”, elevii lui Liviu Ciobotariu au întors fără probleme rezultatul arătând forță în toate compartimentele. Dacă în sezoanele precedente erau abonați la ultiemele locuri ale clasamentului și se băteau la retorgradare, în acest sezon, prin parcursul avut și jocul prestat, ilfovenii sunt îndreptățiți să spere la accederea în premieră în play-off.  Avertizat cu cartonaș galben în jocul cu Dinamo, Igor Armaș va fi suspendat pentru acest meci, ca urmare a cumului „galbenelor” din acest sezon.

Croitoru și Ciobotariu au făcut echipă la FC Botoșani! 

În jocul de duminică, echipa lui Croitoru pleacă ușor favorită, având în cazul unui succes șansa de a face rocada cu Voluntariul. Evidențiem faptul că moldovenii au ascendent moral asupra ilfovenilor pe care i-au învins în tur cu 1-0 grație unei reșite semnate de Mihai Roman (min. 70), fiind fără eșec în ultimele 6 „directe” din Liga 1, serie în care și-au trecut în cont patru victorii, alte două partide terminându-se nedecis.

Cele două formații sunt de valoari apropiate, dovadă fiind și situația din clasament. Cei doi tehnicieni se cunosc foarte bine, Marius Croitoru fiind director sportiv în mandatul lui Liviu Ciobotariu la FC Botoșani, astfel că e greu ca cei doi să se surprindă reciproc. Mai mult ca sigur că atât Croitoru cât și Ciobi nu vor risca și vor încerca să profite la maxim de eventualele erori venite din tabăra adversă.

Sursa:Prosport.ro

 

COMMENTS