ADS
ADS
ADS
Bărbat din Botoșani săltat de polițiști după o crimă de Crăciun
05/01/2022 11:35 in STIRI

Un bărbat din județul Botoșani a fost reținut de polițiști pentru o crimă pe care a comis-o în noaptea de 26 spre 27 decembrie. Vasile Lînă din Frumușica este acuzat că l-ar fi bătut atât de tare pe un bărbat care i-a venit în vizită, încât acesta a murit a doua zi la spital.

Botoșăneanul reținut de polițiști are 55 de ani, iar în a doua zi de Crăciun a  primit vizita unui consătean de 63 de ani. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, dar și a unei divergențe spontane, gazda l-a lovit pe musafir cu pumnii și picioarele provocându-i multiple leziuni atât la nivelul capului, cât și abdomenului.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, iar de aici a fost transferat la o clinică din Iași. A doua zi, victima a decedat în spital.

În urma anchetei polițiștilor, s-a stabilit că autorul este Vasile Lînă. Oamenii legii l-au ridicat, marți, de la locuință, urmând ca miercuri să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte.

 

COMMENTS