ADS
ADS
ADS
Noi mărturii în cazul accidentului de la Școala 10 din Botoșani, în care o fetiță a fost rănită. „Mama fetiței este vinovată maxim”
22/02/2022 20:13 in STIRI

O femeie din Botoșani face noi mărturii în cazul accidentului de la Școala nr. 10 din municipiul Botoșani, în urma căruia o fetiță de zece ani a ajuns la spital. Ionela Gheorghe spune că accidentul s-a produs chiar sub privirea sa, iar șoferița nu ar trebui trasă la răspundere pentru că de vină ar fi fost fetița, dar și mama acesteia care o striga de pe margine să traverseze.

O șoferiță de 37 de ani conducea un autoturism, iar la un moment dat ar fi dat cu mașina peste o fetiță, pe care nu a mai avut cum să o evite, pe trecerea de pietoni.

„Fetița a alergat pe trecere când doamna deja era ieșită de trecere ... fetița nu s-a asigurat, a alergat in viteza prin spatele mașinii care circula pe contrasens și a alergat spre mașina mamei care era parcata după trecere. A alergat ca orbul pe partea cealaltă unde era mama ei , mama ei a încurajat—o sa alerge repede către ea care era la spălătorie! Mai fraților, fata s-a izbit de aripa mașinii alergând și a căzut lângă roata! Șoferița tocmai plecase de pe loc, era in spatele meu și nu avea viteza, nu mai mâncați gogoși ! Oricare erați tot nu o puteați evita in plus putea fi mai rău dacă doamna nu vira dreapta o calca pe cap ca a căzut lângă roata! Era super aglomerat și copilul a venit in fuga mai mult din spatele mașinii! Mama fetiței este vinovata maxim! A spus exact așa: am lăsat-o singura ca sa învețe sa se descurce!”, spune martora.

Femeia susține că mama copilei o striga de pe margine să traverseze, iar fata a alergat pe trecere fără să se asigure.

„Îmi venea sa ii dau cu sticla aceea care am adunat-o de pe jos, direct in cap când am auzit ca e mama ei și ea stătea și se uita. Ea o striga: hai repede, in loc sa se asigure ca traversează in siguranța ... copilul a alergat brusc pe trecere.  As vrea sa apăra filmarea sa vedeți ca șoferița tocmai plecase de pe loc si s-a trezit cu copilul alergând efectiv s-a lovit de aripa mașinii si a căzut lângă roata, nu a călcat copilul, era zgâriată la glezna cum a căzut puțin in taras!”, spune femeia martoră la eveniment.

Femeia susține că în cazul respectiv șoferița nu ar trebui să fie cercetată penal întrucât „nu este vinovată. Îmi e mila și de copilas ca și eu am copii dar nu e corect ca șoferița sa aibă dosar penal doar ca era trecere ... la cum s-a întâmplat e nevinovata femeia!”.

 

COMMENTS