El este șoferul din Botoșani, mort într-un teribil accident rutier.
08/04/2022 14:25 in STIRI

Șoferul din Botoșani, care a murit, marți, într-un teribil accident rutier în Franța, se numește Constantin Lupan. A lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică care mai avea atâta nevoie de el.

„Dragul meu soț și tată nu putem să credem că ai plecat așa devreme,te vom purta mereu în sufletele noastre.Cu greu găsesc cuvintele potrivite pentru ființa dragă care ne-a părăsit. Vei rămâne mereu în gândurile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!Drum lin către îngeri”, este mesajul dureros transmis de soția sa.

Un șofer de camion din județul Botoșani a murit într-un grav accident rutier care a avut loc marți, 5 aprilie, pe A29 la stația de taxare Quetteville, pe direcția Caen-Le Havre din Franța. În accident au fost implicate două camioane de marfă de 44 de tone fiecare. Botoșăneanul de 43 de ani a decedat în urma coliziunii, iar celălalt șofer a scăpat nevătămat.

Accidentul s-a produs după ce TIR-urile au circulat pe rampa de ieșire și erau pe cale să traverseze stația de taxare Quetteville când a avut loc coliziunea. Camionul șoferului român, care transporta salate ambalate în vid, s-a izbit violent în spatele unui camion încărcat cu bușteni care era oprit la poarta stației de taxare.

Șoferul primului TIR, un bărbat de 32 de ani, a scăpat nevătămat. Trupul neînsuflețit al botoșăneanului a fost scos din fiarele contorsionate după aproximativ o oră.

Aproximativ 30 de pompieri din centrele de salvare din Honfleur, Touques, Caen, Pont-l’Evêque, Lisieux și Ifs au fost prezenți la operațiunile de salvare conduse de căpitanul François Gaillard. La fața locului a fost și SMUR din Côte Fleurie. De asemenea, prezenți au fost și jandarmii de pe A13 precum și agenții de autostrăzi. S-a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

 

COMMENTS