ADS
ADS
ADS
Un copil a murit după ce a căzut într-o fântână
10/06/2022 09:18 in STIRI

Un copil din orașul Flămânzi a murit după ce a căzut într-o fântână. Tragedia a avut loc, miercuri, într-o gospodărie din localitate, copilul aflându-se cu tatăl său în vizită la niște cunoștințe. Băiețelul s-a aplecat peste ghizdeaua joasă a fântânii și a căzut în ea.

„La data de 8 iunie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 2 ani, a căzut într-o fântână. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, împreună cu minorul de 2 ani, se aflau în curtea locuinței unei cunoștințe, din orașul Flămânzi, împrejurare în care, minorul ar fi căzut într-o fântână, care era prevăzută cu ghizdea joasă, accesul putând să se facă de la nivelul solului”, susține Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Poliției din Botoșani.

Copilul a fost scos din fântână, dar nu a putut fi salvat. Echipajul de ambulanță solicitat să intervină a constatat decesul minorului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea autopsiei pentru a se stabili cu exactitate  cauza decesului.

 

COMMENTS