ADS
ADS
ADS
Locuri de muncă în mai multe instituții de stat din Botoșani. Ce se caută!
17/06/2022 10:31 in STIRI

Continuă angajările în instituțiile publice din județul Botoșani. Locurile de muncă puse la dispoziție de instituții publice sunt atât pentru persoane cu studii superioare, cât și pentru cele cu studii medii ori profesionale.

Primăria Comunei Leorda, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat în cadrul Compartimentului administrativ. Vezi aici condițiile!

Liceul „Alexandru cel Bun”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Durnești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante de administrator de patrimoniu – 0,5 normă. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat instalator întreținere și reparații, la Serviciul Administrare PRATS Cornișa. Vezi aici condițiile!

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical principal generalist cu PL pentru Substatia de Ambulantă Săveni. Vezi aici condițiile!

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție,  vacante, după cum urmează: muncitor calificat IV-I – frigotehnist – pentru Serviciul logistic, Compartimentul administrarea patrimoniului imobiliar – Grupa întreținere patrimoniu imobiliar (sediul ITPF Iași), poziția 67 din statul de organizare al inspectoratului; muncitor calificat IV-I – electrician întreținere și reparații, pentru Biroul administrativ serviciul teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Bucecea, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent de specialitate în cadrul Compartimentului centrul cultural. Vezi aici condițiile!

 

COMMENTS