Expoziție de artă vizuală la Galeriile de Artă ”Ștefan Luchian”
15/08/2022 12:14 in STIRI

Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 16 – 30 august 2022 în spațiul Galeriilor de Artă ,,Ștefan Luchian” Botoșani, expoziția de artă vizuală ,,ARS LONGA” (investigări masterale), cu lucrări semnate de artistul DĂNUȚ ACONSTANTINESEI, eveniment organizat în parteneriat cu Universitatea de Arte ,,George Enescu”Iași.

Absolvent de studii universitare economice, Dănuț Aconstantinesei a găsit în artele vizuale un mod aparte de cunoaștere și transpunere a realității înconjurătoare și de regăsire a propriei personalități. Din acest motiv a urmat cursurile Scolii Populare de Arte Botoșani, secțiile pictură și grafică, apoi a făcut studii de Master în pictură, la Universitatea de Arte ,,George Enescu” Iași.

Începând din 2017, Dănuț Aconstantinesei a participat la diverse expoziții de grup și colective, organizate la: Botoșani, Iași, Suceava, Sighet, Brăila, Piatra-Neamț, Sibiu și în străinătate, la Bruxelles (2019) și Luxemburg (2021), fiind distins cu premii și mențiuni.

În Galeriile botoșănene a mai fost prezent cu două expoziții personale, ,,ÎNCEPUTURI” (2019) și ,,DE LA FIGURATIV LA ABSTRACT” (2020).

Vernisajul va avea loc duminică, 21 august 2022, ora 12. Intrarea este liberă. Program de vizitare: zilnic 9,30 – 16,30

 

COMMENTS
ADS
Asculta News radio!
Politica de Confidentialitate