A murit Kirstie Alley, cunoscuta actriță din „Uite cine vorbește” și serialul „Cheers”
06/12/2022 19:09 in STIRI

Kirstie Alley a murit, luni, după ce recent a fost diagnosticată cu cancer la colon, scrie presa de peste ocean. 

Un reprezentant al actriței a confirmat pentru People faptul că Kirstie Alley a avut cancer la colon și decesul său, survenit la 71 de ani, a fost cauzat de această boală.

În comunicatul în care anunțau decesul mamei lor, True și Lillie Parker, au spus că „mama lor incredibilă, feroce și iubitoare” a „descoperit de curând” că are cancer. Ei au adăugat că ea a fost tratată la Moffitt Cancer Center din Tampa, Florida, înainte să moară.

"A fost înconjurată de familie și a luptat cu putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și pentru orice aventuri o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o și mai uimitoare mamă și bunică", se arată în comunicat.

 

Kirstie Alley s-a născut pe 12 ianuarie 1951 în Wichita, Kansas. 

În 1987 a debutat în rolul Rebecca din serialul Cheers, cel în care a jucat timp de șase sezoane, până în 1993. Pentru prestația sa a primit în 1991, primul ei Emmy, pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. 

Ulterior, în 1994, a mai primit un Emmy pentru rolul din ”David's Mother”. 

De-a lungul carierei a fost nominalizată la multe premii și, pe lângă, cele două Emmy-uri a mai obținut și un Glob de Aur, tot în 1991, pentru rolul din Cheers.

Kristie Alley a mai apărut în filmele "Star Trek II: The Wrath of Khan", "Drop Dead Gorgeous" și în seria de filme "Look Who's Talking", unde a jucat alături de John Travolta.

 

Sursa: StirilePROTV

 

COMMENTS