Botoșănean de 30 de ani, reținut de polițiști pentru înșelăciune. A luat bani de la trei persoane, spunând că le va aduce mașini din Germania
01/02/2023 15:56 in STIRI

Un botoșănean a luat bani de la mai multe persoane, spunând că le va aduce mașini din Germania, lucru care nu s-a mai întâmplat.

La data de 31 ianaurie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele tânărului, de 30 de ani, din orașul Săveni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

”Din cercetări, a rezultat faptul că acesta, în perioada decembrie 2021-aprilie 2022, ar fi indus în eroare 3 persoane, cu privire la faptul că le va achiziționa autoturisme din Germania, încasând de la acestea 17.000 de lei, cu titlu de avans, făra a mai desfășura vreo activitate în acest sens și fără a le restitui banii”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat î fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

COMMENTS