Primarul municipiului Botoșani: Nu mai am timp să stau după Nova Apaserv să realizeze lucrări de investiții cu înlocuirea unor conducte de apă
05/02/2023 19:22 in STIRI

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că anul acesta vor fi reabilitate mai mute străzi și că nu va mai sta după Nova Apaserv să realizeze lucrări de investiții cu înlocuirea unor conducte de apă.

Edilul s-a declarat nemulțumit și de faptul că societatea a intervenit, în urma unor avarii, chiar și pe străzi reabilitate.

”Nu mai am timp să stau după Nova Apaserv. Mi-aș fi dorit foarte mult să avem intervenții cum am avut pe strada Doboșari. Pe strada Doboșari am cerut investiții din partea companiei pentru a nu mai avea avarii după momentul asfaltării. S-a întâmplat acest lucru, am lucrat anul trecut și anul acesta s-a înlocuit conducta de apă cu una nouă și nu vor mai fi avarii. 

Nu mai am timp să stau după Nova Apaserv să realizeze lucrări de investiții cu înlocuirea unor conducte de apă. Pe Colonel Tomoroveanu sunt avarii destul de frecvente și unde degeaba am turnat covor asfaltic pentru că vor veni cei de la apă și vor face desene pe asfalt. Din 10 în 10 metri petice, unde vedeți în municipiul Botoșani, sunt avarii la apă”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

 

COMMENTS