Bărbat din Botoşani rănit după ce o maşină a lovit căruţa acestuia. Şoferul care a produs accidentul, anchetat de Poliţie
15/03/2023 16:50 in STIRI

Un bărbat din Botoşani a fost rănit după ce o maşină a lovit căruţa acestuia. Accidentul a avut loc marţi şi a fost produs de un bărbat, de 66 de ani, din comuna Viișoara. Acesta, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul județean D.J. 282, în comuna Drăgușeni, s-ar fi angajat în depășirea unui alt autoturism, iar la revenirea pe banda de circulație ar fi acroșat un atelaj hipo, al cărui conducător a căzut pe sol, suferind leziuni corporale.

Ulterior, conducătorul auto a modificat poziția autoturismului implicat în eveniment, fără încuviințarea poliției.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia fără încuviințarea poliției.

Poliţia reaminteşte conducătorilor auto implicați într-un accident de circulație, în urma căruia a rezultat vătămarea integrității corporale ori a sănătății unei persoane, că le este interzis:

  • Să schimbe poziția vehiculului implicat în accidentul de circulație;
  • Să modifice starea locului;
  • Să șteargă urmele accidentului fără încuviințarea poliției;

 

 

COMMENTS