ADS
ADS
ADS
Un grup de 100 de elevi din Botoșani vor lua masa la restaurant timp de șase luni
16/03/2023 20:22 in STIRI

O sută de elevi din Botoşani vor lua, timp de jumătate de an, masa la restaurant, în baza unui proiect cu finanţare europeană implementat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani. Finanţarea va fi asigurată prin proiectul ”Educație, egalitate, nediscriminare, normalitate”, derulat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, bugetul alocat pentru hrana copiilor fiind de 561.926 lei.

Inspectoratul Şcolar a lansat procedura pentru organizarea licitaţiei pentru desemnarea restaurantului care va asigura mâncarea pentru copii.

“Obiectul achiziţiei publice îl constituie prestarea serviciilor de restaurant și de servire a mâncării, la un restaurant aflat în municipiul Botoșani, situat astfel încât să fie facil deplasării copiilor din toate unitățile de învățământ cuprinse în proiect (distanța de la restaurant la zona centrală a municipiului Botoșani să fie mai mică sau egală cu 1,5 km). Masa caldă va fi servită celor 100 de elevi din grupul țintă, de la unitățile școlare înscrise în proiectul POCU ID 153321 ”Educație, egalitate, nediscriminare, normalitate”, se arată în caietul de sarcini.

Prestarea serviciilor de restaurant și de servire a mâncării se va efectua, timp de 175 zile, în funcție de orarul copiilor, reprezentând 17.500 porții mâncare prânz, servite la restaurant.

 

COMMENTS