Urmărire după un botoșănean care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Tânărul a abandonat mașina și a fugit în pădure ca să scape
12/04/2023 13:50 in STIRI

Urmărire pe un drum din județul Botoșani după ce un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor. Ba mai mult decât atât, ca să scape de oamenii legii, la un moment dat, tânărul a abandonat mașina și a fugit într-o pădure.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 11 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au efectuat semnal regulamentar de oprire, unui autoturism care se deplasa pe drumul județean D.J. 291 D, în comuna Hudești, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, iar după aproximativ 2 kilometri, a abandonat autoturismul și a fugit înspre o zonă împădurită, fiind prins și imobilizat în scurt timp de forțele de ordine.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr de 22 de ani, din comuna Hudești, care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

 

COMMENTS