Șase persoane rănite grav într-un accident produs în intersecția de la Vârfu Câmpului. Victimele, transportate la spital
11/05/2023 15:57 in STIRI

Un grav accident rutier a avut loc joi la Vârfu Câmpului, la intersecţia dintre drumul naţional DN 29 C (Botoşani-Siret) şi drumul naţional DN 29 A (Dorohoi-Suceava). Un autoturism înmatriculat în Ucraina care circula pe drumul secundar, dinspre Siret spre Botoşani, a intrat într-un autoturism care circula pe drumul prioritar, dinspre Suceava spre Dorohoi.

În urma coliziunii dintre cele două mașini, mai multe persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Printre victime se află și un copil. La fața locului au ajuns atât echipaje de pompieri cu echipamente de descarcerare, cât și ambulanțe.

Șase persoane, printre care și un copil de un an și șapte luni, au avut nevoie de îngrijiri medicale. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, la caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani și Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ Botoșani.

Aceștia au găsit șase persoane rănite, patru femei, din care una însărcinată, un bărbat și un băiețel de un an și șapte luni. Toate victimele erau ieșite din mașini. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor.

 

 

COMMENTS