Razii cu mascații în Centrul vechi și Piața Centrală din municipiul Botoșani
11/05/2023 16:08 in STIRI

Razii cu mascații în mai multe zone ale municipiului Botoșani. Miercuri, 10 mai 2023, în intervalul orar 08:00-13:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani cu sprijinul celor din cadrul subunităților de poliție, a Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi au acționat în municipiul Botoșani, pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională și pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Activitățile s-au desfășurat în zona Centrului Vechi și Pieței Centrale, precum și pe principalele artere rutiere din municipiul Botoșani, pentru verificarea modului de respectare a regulilor de circulație de către participanții la trafic.

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 56.000 de lei, pentru abateri la regimul rutier, nerespectarea normelor de conviețuire socială, lipsa asigurării RCA, precum și pentru nerespectarea prevederilor legale privind produsele din sectorul agricol.

 

COMMENTS