Târgul Liceelor şi-a deschis porţile, la Botoșani și Dorohoi. Sute de elevi au fost prezenți
26/05/2023 12:34 in STIRI

Târgul Liceelor şi-a deschis porţile pentru elevi, vineri, la Colegiul ”Gheorghe Asachi” din Botoșani. La deschiderea evenimentului au participat președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, prefectul Sorin Cornilă, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, profesori și elevi.

Fiecare liceu prezintă, prin intermediului standului expoziţional propriu, atât oferta educaţională, cât şi dotarea proprie sau performanţele obţinute de elevii liceului.

Anul acesta, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a organizat evenimentul în două locații, la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” din municipiul Botoșani, respectiv Colegiul Național ”Gr. Ghica” din municipiul Dorohoi.

”Le dorim tinerilor care vor merge pe la fiecare stand în parte, să fie atenți și să-și aleagă cele mai bune informații și, ulterior, alături de părinți, să își aleagă cel mai bun liceu pe care pot să îl urmeze în perioada următoare. Este cea mai frumoasă perioadă din viața unui adolescent, intrarea pe băncile liceului și în funcție de cât de atenți veți fi și de rezultatele dvs veți ajunge acolo unde doriți”, a spus Doina Federovici la deschiderea evenimentului.”

Târgul Liceelor este un eveniment anual, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, care oferă elevilor de clasa a VIII-a oportunitatea de a cunoaște oferta educațională a liceelor din județul Botoșani. Acesta va fi deschis și sâmbătă, 27 mai.

 

COMMENTS