Accident pe un drum din județul Botoșani. Un tractor a acroșat o mașină
29/05/2023 17:04 in STIRI

Accident cu pagube materiale pe un drum din județul Botoșani. Sâmbătă,  27 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în comuna Vorona, a avut loc un accident de circulație soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit  că un bărbat de 44 de ani, din comuna Vorona, în timp ce se deplasa cu un tractor pe drumul public din localitate, ar fi acroșat un alt autoturism, provocându-i pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, valoarea rezultată a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Mai mult decât atât, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

COMMENTS