Scandal în plină stradă! Orbit de gelozie, un botoșănean și-a luat soția la pumni și picioare
29/05/2023 20:10 in STIRI

Un botoșănean orbit de gelozie și-a luat soția la pumni și picioare în plină stradă. Jandarmii săvinenii i-au întocmit unui bărbat în vârstă de 47 de ani actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Duminică, În jurul orei 10.00, un echipaj de jandarmerie a observat, pe strada 1 Decembrie din orașul Săveni, cum un bărbat lovește cu pumnii și picioarele o femeie căzută la pământ. Jandarmii au intervenit imediat și l-au imobilizat pe agresor, după care l-au condus la sediul Grupei de Supraveghere și Intervenție Jandarmi Săveni.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că femeia bătută este chiar soția agresorului. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, partenerul de viață al femeii a avut o criză subită de gelozie, aceasta fiind, de altfel, cea care i-a provocat accesul de furie revărsat ulterior asupra soției.

Când a scapat din mâinile soțului, femeia a refuzat să fie solicitată o ambulanță, pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Actele de sesizare intocmite de jandarmi vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, în vederea competentei soluționări.

 

COMMENTS