Botoșăneanul găsit mort în casă ar fi fost atacat, jefuit și apoi ucis de doi bărbați
18/01/2024 10:51 in STIRI

Un bărbat din județul Botoșani a fost găsit mort în casă, plin de vânătăi. Nenorocirea a avut loc miercuri, în locuința sa din comuna Coșula. Botoșăneanul, în vârstă de 85 de ani, a fost descoperit fără suflare, iar la fața locului au fost chemați polițiștii. Omul prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. Se pare că atât bătrânul, cât și soția sa au fost bătuți de niște indivizi care au intrat în locuința lor cu scopul de a-i jefui.

De altfel, cei doi au fost victime ale unei tâlhării și în luna decembrie, atunci când din casa lor a fost furată suma de 7.000 de lei. La acea dată, bătrânul ar fi fost tăiat la o mână.

„A mai fost bătut și spunea că dacă zice la poliție, vine cineva și îl omoară. Noi l-am sunat pe fata lui, aceasta a venit, l-a dus la spital, iar instituția medicală a sesizat poliția”, a precizat un vecin pentru Observator.

Potrivit sursei citate, polițiștii au deschis atunci o anchetă pentru tâlhărie, însă autorii nu au fost găsiți. Între timp, bărbatul a fost externat din spital și s-a întors acasă. Cu toate acestea, cei doi atacatori s-au întors pentru a se răzbuna și l-au ucis pe bătrân.

„Nevasta bărbatului decedat i-a anunțat pe copii, iar aceștia au informat-o pe soția mea. Nevasta mea a venit, a văzut situația, a început să plângă și m-a sunat pe mine spunând că trebuie să vin repede pentru că nenea Gheorghe a murit. Atunci am sunat imediat la poliție”, a mărturisit un alt vecin pentru Observator.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi îi caută pe criminali.

 

Foto: Observatornews

COMMENTS