ADS
ADS
ADS
Tânăr de 23 de ani, încătușat pe o stradă din municipiul Botoșani, în plină zi, după un apel telefonic
29/01/2024 17:10 in STIRI

Un tânăr din Botoșani, care manifesta un comportament ciudat și tulbura liniștea și ordinea publică, a fost încătușat de polițiștii locali în plină zi. Incidentul a avut loc pe 26 ianuarie, în jurul orei 15:40, ca urmare a unei sesizări telefonice referitoare la comportamentul neobișnuit al unui tânăr care perturba liniștea publică. O patrulă a Poliției Locale s-a deplasat la adresa indicată, str. Tudor Vladimirescu nr. 5, municipiul Botoșani.

La fața locului, polițiștii locali au constatat că aspectele semnalate erau reale. Un bărbat în vârstă de 23 de ani, prezentând un comportament specific persoanelor aflate sub influența unor substanțe psihoactive, deranja ordinea publică și crea un sentiment de nesiguranță în rândul cetățenilor.

Deoarece individul a devenit agresiv, polițiștii locali au fost nevoiți să-l imobilizeze prin încătușare, solicitând sprijinul unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Bărbatul, denumit B.G., a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 500 lei conform prevederilor legii nr. 61/1991. De asemenea, a fost transportat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru tratament de specialitate, conform informațiilor furnizate de reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

 

COMMENTS