ADS
ADS
ADS
Zeci de botoșăneni consultați gratuit de doi medici de la Spitalul Județean ”Mavromati”, în cadrul campaniei “Obezitate- cauze și efecte”
29/01/2024 17:13 in STIRI

Astăzi, zeci de botoșăneni au beneficiat de consultații gratuite în cadrul campaniei cu tema "Obezitate - cauze și efecte". Scopul acestei acțiuni a fost de a informa populația cu privire la obezitate și hipertensiunea arterială, oferind în același timp consultații pacienților interesați, fără necesitatea unui bilet de trimitere.

Mai mult de 30 de botoșăneni au avut ocazia să primească consultații de la dr. Bercea Mihaela Viviana, medic specialist în endocrinologie și medicină internă, precum și de la dr. Puiu Laura Paraschiva, medic specialist în geriatrie - gerontologie, cu competență în apifitoaromaterapie și nutriție.

După finalizarea consultațiilor, pacienții au primit o scrisoare medicală, recomandări și materiale informative din partea reprezentanților Spitalului Județean, contribuind astfel la informarea și conștientizarea privind obezitatea și impactul său asupra sănătății. 

COMMENTS