ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 30 ianuarie 2024
30/01/2024 07:20 in STIRI

Marți, vremea se menține rece dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării, cu condiții chiar geroase în zona Transilvaniei și Maramureșului. Temperaturile scăzute vor fi resimțite și pe arii restrânse în Moldova, nordul Munteniei și al Olteniei.

În sudul țării, cerul va avea unele înnorări, acompaniate de ninsori și lapoviță. În vest, se anunță un cer mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona Dobrogei. Dimineața și noaptea, se va forma ceață, iar chiciura se va depune pe alocuri, în special în vest, centru și izolat în restul regiunilor.

Temperaturile maxime vor varia între -2 și 6 grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor situa între -11 și -1 grad Celsius. Cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în depresiunile Carpaților Orientali, unde se preconizează să atingă până spre -17 grade Celsius.

În Botoșani, vremea va fi rece atât dimineața, cât și noaptea. Cerul va fi ușor înnorat în prima parte a zilei, evoluând apoi către senin. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 5 grade Celsius. Pe timpul nopții, se așteaptă temperaturi minime de -5 grade Celsius.

 

COMMENTS