Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 disperat că și-a pierdut piciorul. Medicii i-l amputaseră fără ca el să știe
06/03/2024 15:34 in STIRI

Scene șocante la Botoșani de pe patul de spital. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că și-a pierdut piciorul și vrea ca acesta să îi fie adus înapoi, informează stirileprotv.ro.

Într-un eveniment tulburător, un bărbat a provocat un moment de panică la spitalul din Botoșani. Acesta, tocmai trecuse printr-o intervenție chirurgicală de amputare a piciorului stâng, s-a trezit din anestezie și, cuprins de șoc, a sunat la 112, cerând ca piciorul să i se aducă înapoi.

Bărbatul de 60 de ani, aflat într-o stare emoțională extremă, a luat telefonul unui coleg de salon și a făcut apel la numărul de urgență 112, exprimându-și disperarea față de pierderea membrului său. A fost pacientul de lângă el cel care a explicat dispecerilor că apelul nu este o glumă proastă, ci rezultatul unei reacții tulburate a bărbatului la intervenția chirurgicală pe care o suferise.

Potrivit informațiilor furnizate de medici, intervenția de amputare a fost necesară din cauza unei necroze grave a piciorului, iar rudele pacientului au fost de acord cu procedura medicală.

 

COMMENTS