Un liceu din județul Botoșani a scos la concurs două posturi. Ce angajează!
05/04/2024 12:09 in STIRI

Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuță” Șendriceni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, normă întreagă de muncă, pentru următoarele posturi: un post temporar vacant de conducere de secretar șef (S) și un post temporar vacant de execuție de secretar (S).

Înscrierile la concurs au loc până la data de 19 aprilie, proba scrisă este programată pe 24 aprilie, proba practică pe 25 aprilie, iar interviul pe 26 aprilie.

Condițiile pentru funcția temporar vacante de secretar șef sunt: studii superioare cu diplomă de licență – îndeplinirea condițiilor prevăzute în Legea Educației Naționale nr. 98/2023, art. 193, lit. j, vechime în muncă minim 3 ani, cunoștințe privind întocmirea și administrarea corespondenței oficiale/elemente de corespondență și secretariat.

Condițiile impuse pentru funcția temporar vacantă de secretar sunt: studii superioare cu diplomă de licență – îndeplinirea condițiilor prevăzute în Legea Educației Naționale nr. 98/2023, art. 193, lit. j, cunoștințe privind întocmirea și administrarea corespondenței oficiale/elemente de corespondență și secretariat, abilități de relaționare-comunicare cu personalul, elevii, părinții, autoritățile locale, capacități de decizie rapidă și eficientă.

 

COMMENTS