Petrecere într-un bloc din Botoșani, spartă de polițiștii locali. Vecinii au făcut reclamație. „Nu e posibil să faci ca toate animalele”
05/04/2024 13:29 in STIRI

O petrecere ad-hoc într-un balcon dintr-un bloc din centrul municipiului Botoșani a fost spartă miercuri seară de polițiștii locali, care au intervenit la sesizarea vecinilor. Supărați de muzica la maxim și de strigătele petrecăreților, oamenii au cerut ajutorul Poliției Locale pe strada Unirii.

O femeie, care a făcut sesizarea, susține că, deși nu era o oră târzie, petrecăreții ar fi provocat disconfort locatarilor din zonă din cauza zarvei.

„Am chemat Poliția Locală, au venit și jandarmii. Chiar dacă nu era o oră târzie, nu e posibil să faci așa, să suneți ca toate animalele... A început devreme, pe la ora 5, cred. S-a oprit undeva pe la ora 7, au stat cuminți vreo oră și ceva, au mai pus o manea, au mai chiut o dată. În jur de ora 10 au mai băgat vreo două melodii și pe la 10 și un sfert s-a oprit de tot. E bloc de oameni cu bani, ai alte așteptări. Toți șușoteau pe la colțuri aseară, dar nu avea nimeni curajul să sune la Poliție. A venit o dubă de jandarmi și patru polițiști locali”, ne-a mărturisit o botoșăneancă, supărată de zarva produsă de petrecăreți.

 

COMMENTS