Prognoza meteo, azi, 6 aprilie 2024
06/04/2024 09:29 in STIRI

Sâmbătă, vremea rămâne caldă, dar sunt prognozate ploi în ținuturile estice, în nord-vest și în centrul țării. În restul regiunilor, avem o atmosferă schimbătoare, iar temperaturile maxime vor începe de la 15 până la 16 grade Celsius în Transilvania, ajungând la 25-26 de grade în Oltenia.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, ne așteaptă o zi plăcută, cu cer senin și poate puțin vânt. Temperaturile vor fi mult mai ridicate decât în mod obișnuit, urcând până la 26-27 de grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, temperaturile vor fi excesiv de mari pentru acest moment al anului, ajungând la 25-26 de grade Celsius. Cerul va fi predominant senin, cu ușoare intensificări ale vântului.

În Botoșani, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla ușor dinspre sud-vest. Se așteaptă ploi ușoare în cea de-a doua parte a zilei, iar temperaturile diurne vor oscila între 15 și 17 grade Celsius, coborând până la 11 grade Celsius în timpul nopții.

La munte, se anunță un weekend foarte plăcut, cu temperaturi mult peste media normală. Sâmbătă se va încălzi semnificativ, iar cerul va fi mai puțin noros. Vântul va sufla mai tare în zonele de creastă, cu rafale de 60-70 km/h.

 

 

COMMENTS