Prognoza meteo, azi, 7 aprilie 2024
07/04/2024 10:30 in STIRI

Duminică, vremea va rămâne caldă, însă ploile vor afecta ținuturile estice, nord-vestul și centrul țării. În restul regiunilor, vom avea o atmosferă schimbătoare, iar temperaturile maxime vor variia între 15 și 16 grade Celsius în Transilvania și vor atinge 25-26 de grade Celsius în Oltenia.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, ne așteaptă o zi plăcută, cu cer senin și ușoare adieri de vânt. Temperaturile vor urca până la 26-27 de grade Celsius, mult peste media obișnuită pentru această perioadă a anului.

Și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, vremea va fi neașteptat de călduroasă pentru această perioadă. Maximele termice vor ajunge la 25-26 de grade Celsius, iar cerul va fi predominant senin, cu ușoare intensificări ale vântului.

În Botoșani, vom avea parte de vreme frumoasă, cu un cer mai mult senin și vânt ușor dinspre nord-vest. Temperaturile diurne vor oscila între 15 și 20 de grade Celsius, coborând până la 10 grade Celsius în timpul nopții.

Și la munte, se anunță un weekend foarte plăcut, cu temperaturi mult mai ridicate decât de obicei. Duminică, se va încălzi simțitor, iar cerul va fi predominant senin. Doar vântul va sufla mai tare în zonele de creastă, unde se vor înregistra rafale de 60-70 km/h.

 

 

COMMENTS