Transporturi ilegale de lemne, oprite la Botoșani. Doi șoferi au primit amenzi usturătoare
12/04/2024 17:27 in STIRI

Doi șoferi au fost amendați de polițiștii botoșăneni și au rămas și fără încărcătura de lemne. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, joi, 11 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani au oprit pentru control, pe strada 1 Decembrie din orașul Darabani, o autoutilitară condusă de un tânăr de 24 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta 2 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 208C, în localitatea Joldești, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta 3 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență sau transport.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

 

COMMENTS