Schimbări majore în aplicația WhatsApp. Noile funcții vor fi disponibile în următoarele două săptămâni
17/04/2024 08:57 in STIRI

Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa și localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunță introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcționalitate care seamănă cu ceea ce există de foarte mulți ani în Gmail. Vor exista trei filtre - All, Unread și Groups - pentru a afișa toate mesajele, doar pe cele necitite sau pe cele care provin de la grupuri de discuții.

Filtrul All nu aduce nimic nou, ci va afișa mesajele ca și până acum. Unread va avea o funcționalitate limitată, deoarece, oricum, discuțiile cu mesaje noi sunt afișate primele. Cel mai util este filtrul Groups, care afișează doar grupurile de discuții și ascunde toate celelalte discuții. Ar fi fost util și un filtru cu rezultatul opus - să afișeze doar discuțiile directe, ascunzând grupurile de discuții.

Se pare, însă, conform descoperirilor făcute de WABetainfo în codul aplicației de Android, că WhatsApp are în lucru și alte filtre, care vor oferi un control mai bun asupra mesajelor. Noua facilitate a început deja să fie implementată și va fi disponibilă tuturor celor peste două miliarde de utilizatori în următoarele două săptămâni, informează realitatea.net.

 

COMMENTS