Inconștiență maximă! Un șofer care gonea pe un drum din județul Botoșani, la volan beat și sub influența substanțelor psihoactive
18/04/2024 11:05 in STIRI

Un șofer care gonea pe un drum din județul Botoșani, la volan beat și sub influența substanțelor psihoactive, a fost oprit de polițiști în data de 17 aprilie 2024. Incidentul a avut loc pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din aceeași localitate, care circula cu viteză peste limită.

"Întrucât acesta avea un comportament suspect, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând posibila prezență în organism a unei substanțe psihoactive", a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Ulterior, conducătorul auto a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

 

COMMENTS