Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe mașinile ”Școala” . Au fost date amenzi pentru nerespectarea traseelor stabilite de poliția rutieră
23/04/2024 11:42 in STIRI

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor stabilite pentru autovehiculele ”Școală”. La data de 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din școlile de șoferi.

Astfel, polițiștii au acționat pe străzile din municipiul Botoșani, controlând 12 autovehicule destinate desfășurării orelor de pregătire a persoanelor pentru obținerea permisului de conducere.

În urma verificărilor, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000 de lei. Acestea au fost impuse pentru nerespectarea traseelor stabilite de poliția rutieră pentru deplasarea autovehiculelor destinate activității de pregătire a persoanelor pentru obținerea permisului de conducere, precum și pentru lipsa documentelor obligatorii prevăzute de lege, conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean.

 

COMMENTS