Prognoza meteo, azi, 24 aprilie 2024
24/04/2024 06:36 in STIRI

 

Vremea se încălzește ușor în Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, iar în restul țării valorile termice vor scădea față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe la începutul intervalului în nordul teritoriului și izolat în alte zon

Pe parcursul zilei, se vor înregistra perioade de instabilitate atmosferică accentuată, manifestată prin înnorări accentuate, averse și descărcări electrice, în special în vest, nord și centrul țării, iar local în rest. Noaptea, fenomenele se vor restrânge, afectând în special regiunile sud-estice.

În Botoșani, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla ușor dinspre sud-est. Temperatura maximă va fi de 19 - 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. Este posibil să apară precipitații pe timpul zilei.

În zonele montane înalte se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări în prima parte a intervalului în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și nordul Munteniei și al Dobrogei, cu viteze în general de 40…50 km/h.

 

 

 

COMMENTS