ADS
ADS
ADS
Un bărbat din Botoșani s-a trezit după trei zile de comă
21/05/2024 04:52 in STIRI

Un bărbat din Botoșani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Botoșani și, după trei zile de comă, și-a revenit. Internat pe secția de Terapie Intensivă, bărbatul avea nevoie urgentă de sânge cu anticorpi foarte rari. Medicii au făcut tot posibilul să-l țină în viață, iar în ziua de Paște, acesta a ieșit din comă.

„Domnișoara doctor de la hematologie s-a zbătut să-i găsească sângele, care este atât de rar. Pe secția de gastroenterologie i s-au făcut și alte investigații, i s-a mai pus sânge, doamna doctor Nechita Loredana implicându-se și ea cât a putut. În prezent, este la o clinică din Cluj, unde sperăm că va putea să i se facă intervenția de care are nevoie,” ne-au declarat rudele.

Apropiații familiei au fost foarte mulțumiți de modul în care a fost tratat botoșăneanul în spital și au transmis o scrisoare de mulțumire echipei medicale.

„Cu profund respect și mulțumire ne adresăm celor care ați dăruit din profesionalismul dvs., din clipele dvs. de muncă, pentru a permite salvarea vieții dlui Pandrea Dan Corneliu. Echipele medicale din Terapie Intensivă, Gastroenterologie și Hematologie și-au unit forțele și au reușit să împlinească ceea ce doar printr-un miracol se putea spera. Vă suntem recunoscători tuturor – medici, asistente, infirmiere și celor care au donat viață din viața lor pentru a permite dlui Pandrea Dan Corneliu să plece din spital mergând și zâmbind,” este mesajul familiei.

 

COMMENTS