ADS
ADS
ADS
Incendiu în toiul nopții într-o localitate din Botoșani. Focul a fost pus intenționat
22/06/2024 10:23 in STIRI

Aproximativ 30 de baloți de furaje au ars, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Drislea. Alarma a fost dată puțin după miezul nopții. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Detașamentului Botoșani, cu trei autospeciale de stingere cu apă. În sprijinul lor a venit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Trușești, dotat cu un buldoexcavator. La sosire, aceștia au constatat că ardeau atât depozitul de furaje, cât și lemnele de foc.

Intervenția pompierilor a fost promptă și eficientă, împiedicând extinderea flăcărilor la construcțiile din gospodărie. Operațiunea a fost de lungă durată din cauza cantității mari de furaje care ardeau și a necesității de a verifica fiecare metru pătrat pentru a elimina orice risc de reaprindere. Misiunea s-a întins pe mai bine de trei ore.

În urma incendiului, au fost distruse 15 tone de furaje, 200 kilograme de lemne de foc și peretele unei magazii. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind o acțiune intenționată. Cazul rămâne sub investigarea Poliției.

COMMENTS