ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 25 iunie 2024
25/06/2024 09:08 in STIRI

Astăzi, valul de căldură va persista în jumătatea sudică a Olteniei și a Munteniei, unde disconfortul termic se va menține ridicat și pe alocuri va fi caniculă. Temperaturile maxime vor varia între 26 și 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului în zonele de munte.

În sudul Moldovei și în nordul Munteniei, ziua va fi însorită și călduroasă, cu maxime de 32-33 de grade. Aceste valori sunt măsurate la umbră, astfel că la soare va fi și mai cald.

În nordul Moldovei și în Bucovina, ziua va fi plăcută, cu soare și câțiva nori. Temperaturile vor fi acceptabile, atingând 25 de grade la Suceava și până la 29 de grade în Bacău. Probabilitatea de ploaie este scăzută.

La Botoșani, vremea se va menține caldă, cu temperaturi maxime între 24 și 27 de grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit și vântul va sufla ușor dinspre nord-nord-vest. Minimele vor coborî până la 16 grade Celsius.

La mare, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 29 de grade, iar temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.

COMMENTS