Ministrul Sănătății se implică în cazul asistentei medicale de 45 de ani din Botoșani decedate sâmbătă ...
27/05/2020 10:35 in STIRI

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a cerut marți “reevaluarea cazului 1178” de pe lista deceselor cauzate de coronavirus – Lenuța Buta, asistenta medicală în vârstă de 45 de ani de la Secția de boli infecțioase din Botoșani care a murit sâmbătă. Lenuța Buta a fost trecută inițial de Institutul Național de Sănătate Publică și Grupul de comunicare strategică pe lista deceselor cauzate de coronavirus, apoi retrasă de pe listă, pe motiv că era vindecată de infecție și a avut două teste negative înainte de deces.

“Din primele informații, chiar dacă există două teste negative efectuate la interval de 24 de ore, totuși persoana a suferit leziuni grave în urma infectării care au cauzat decesul. Ministrul Sănătății a solicitat astăzi Institutului Național de Sănătate Publică clarificări”, anunță Ministerul Sănătății.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/435259/social/ministrul-sanatatii-se-implica-in-cazul-asistentei-medicale-de-45-de-ani-din-botosani-decedate-sambata/?fbclid=IwAR20JMomFNhBv5T-2IlCA1jv7uALk1fgAKfoEUH0sif-5k_Wu1rp-b2tX6c

COMMENTS