Angajații de la Ambulanța Botoșani se alătură protestului de la nivel național. „Protestăm pentru toate promisiunile făcute și neonorate”
09/06/2020 18:41 in STIRI

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani se alătură, miercuri, protestelor care vor avea loc la nivel național. Ei vor fi reprezentați de liderul de sindicat, Cristian Calimandriuc, care a plecat spre București. Oamenii sunt nemulțumiți în primul rând de faptul că personalul operativ de intervenție nu primește stimulentul de risc în lupta cu COVID-19. Protestul Național începe mâine la ora 10 în toate serviciile de ambulanță din țară și se va încheia la ora 12. 

„Protestăm pentru toate promisiunile făcute și neonorate. Mâine suntem toți liderii de sindicat acolo. Nu protestez la nivel local deoarece din partea conducerii noastre am avut tot sprijinul”, ne-a spus liderul de sindicat.

În București, protestul se va desfășura prin pichetarea intrării în Parlamentul României – Camera Deputaților – intrarea Parcul Izvor. La acțiune vor participa toți președinții (liderii) organizațiilor sindicale membre în FNSAR și membrii Biroului Executiv FNSAR. Vor fi îmbrăcați în echipamentul de lucru cu vesta și șapca de protest, mănuși, mască și viziere. În sediile centrale ale serviciilor de ambulanță (în curte) vor participa membri de sindicat ai organizației locale, reprezentați de FNSAR. Și ei vor fi în echipamentul de lucru cu vesta și șapca de protest, mănuși, mască și viziere. Se va respecta distanțarea între protestatari de minim 1,5 m. Organizarea și responsabilitatea organizării se va face cu respectarea prevederilor legale și revine membrilor Biroului Eexcutiv a fiecărei organizații. Toate ambulanțele în data respectivă, vor purta afișul pe format A4 cu inscripția vizibilă “PROTEST NAȚIONAL” în față dreapta jos, pe parbriz și în spate pe geamul din ușă partea stângă. Protestatari vor avea afișe tot format A4 cu inscripția “EU PROTESTEZ”.

 

 

https://www.botosaninews.ro/437164/social/angajatii-de-la-ambulanta-botosani-se-alatura-protestului-de-la-nivel-national-protestam-pentru-toate-promisiunile-facute-si-neonorate/

COMMENTS