Nu se cunosc constructorii drumului strategic. În schimb, CJ Botoșani a atribuit un contract de consultanță pentru 1,3 milioane de lei
10/06/2020 10:00 in STIRI

Unul dintre cele mai greu implementate proiecte europene din județul Botoșani, cel de modernizare a drumului strategic, trece printr-o nouă etapă care atrage atenția publicului.

Consiliul Județean, cel care implementează proiectul, nu a stabilit încă firma sau firmele de construcții care vor asfalta drumul, însă a încheiat un contract de 1,3 milioane de lei pentru „Servicii de supervizare lucrări și consultanță de management”.

Aceste servicii de asistență tehnică au fost atribuite unei firme din județul Iași, Konsent SRL, însă locuitorii din Botoșani așteaptă să vadă câștigătorul licitației pentru execuția lucrărilor efective, dar mai ales să vadă turnat asfaltul pe drumurile distruse.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/437204/administratie/nu-se-cunosc-contructorii-drumului-strategic-in-schimb-cj-botosani-a-atribuit-un-contract-de-consultanta-pentru-13-milioane-de-lei/

COMMENTS