Cine este botoşăneanul care şi-a ucis iubita şi a aruncat-o într-o pădure
10/06/2020 10:05 in STIRI

Botoşăneanul care şi-a ucis concubina şi a aruncat-o într-o pădure de la marginea localităţii Liveni din comuna Manoleasa se numeşte Maricel Mihăiţă Ţugui. Potrivit localnicilor, bărbatul în vârstă de 46 de ani nu are niciun loc de muncă. El era cunoscut ca o fire retrasă, iar cu câteva luni înainte de declararea stării de urgenţă ar fi început relaţia cu o femeie din Republica Moldova, cu trei ani mai tânără decât el.

Ulterior, femeia a plecat să lucreze la o firmă din Paşcani, iar, pe 1 iunie, când deplasarea între localităţi a fost permisă, aceasta a vrut să revină în Botoşani pentru a-şi revedea fiica, stabilită la Coţuşca.

La Botoşani, ea a fost aşteptată de concubinul său, luată cu maşina acestuia şi dusă la Manoleasa, acolo unde, pe fondul unui conflict, bărbatul a strâns-o de gât pe femeie până ce aceasta a murit. Fata fetei a anunţat autorităţile pe 4 iunie cu privire la dispariţia mamei sale, iar pe 6 iunie cadavrul acesteia a fost găsit în pădure. La mică distanţă se afla şi maşina concubinului. Bărbatul a fost găsit abia pe 8 iunie, după căutări intense ale Poliţiei.

Solutia pe scurt: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. În temeiul art.202 alin.1, 3 şi 4 lit.e Cod procedură penală, art.223 alin.2 Cod procedură penală, art.226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Ţugui Maricel Mihăiţă, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor – violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin. 1 rap. la art. 199 alin. 1 din Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 09 iunie 2020 şi până la data de 08 iulie 2020, inclusiv. În temeiul art. 230 alin. 1 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 313 lei, reprezentând onorariu pentru apărător desemnat din oficiu, rămâne în sarcina statului şi se va achita Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 09 iunie 2020, ora 18:23.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/437215/social/cine-este-botosaneanul-care-si-a-ucis-iubita-si-a-aruncat-o-intr-o-padure/

COMMENTS