Bărbatul din Botoșani care și-a ucis iubita și a aruncat-o în pădure a contestat decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile
11/06/2020 10:14 in STIRI

Bărbatul din Manoleasa care şi-a ucis concubina şi a aruncat-o într-o pădure de la marginea localităţii Liveni din comuna Manoleasa nu vrea să accepe regimul de detenție preventivă. 

Maricel Mihăiţă Ţugui a contestat decizia magistraților Tribunalului Botoșani de arestare preventivă pentru 30 de zile și a contestat mandatul la Curtea de Apel Suceava.

Botoșăneanul în vârstă de 46 de ani ar fi început relaţia cu o femeie din Republica Moldova cu câteva luni înainte de declararea stării de urgenţă. Ulterior, femeia de 42 de ani a plecat să lucreze la o firmă din Paşcani, iar, pe 1 iunie, când deplasarea între localităţi a fost permisă, aceasta a vrut să revină în Botoşani pentru a-şi revedea fiica, stabilită la Coţuşca.

La Botosani, ea a fost aşteptată de concubinul său, luată cu maşina acestuia şi dusă la Manoleasa, acolo unde, pe fondul unui conflict, bărbatul a strâns-o de gât pe femeie până ce aceasta a murit. 

Fata fetei a anunţat autorităţile pe 4 iunie cu privire la dispariţia mamei sale, iar pe 6 iunie cadavrul acesteia a fost găsit în pădure. La mică distanţă se afla şi maşina concubinului. Bărbatul a fost găsit abia pe 8 iunie, după căutări intense ale Poliţiei.

 

https://www.botosaninews.ro/437375/social/barbatul-din-botosani-care-si-a-ucis-iubita-si-a-aruncat-o-in-padure-refuza-sa-stea-dupa-gratii/

COMMENTS