Percheziții la Botoșani! Polițiștii au răscolit patru locuințe. Au găsit mărfuri ilegale ascunse sub cadă
11/07/2020 22:36 in STIRI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, vineri, percheziții domiciliare intr-un dosar privind infracțiunea de colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vanzare a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Astfel, insoțiți de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi si câinele polițist “Thor”, specializat în detectarea produselor din tutun, din cadrul Biroului de Ordine Publică, au descins, simultan in patru locații de pe raza județului Botoșani.

Cu ocazia activităților, la trei dintre locațiile vizate, de pe raza localităților Trușești, Hlipiceni și Dângeni, au fost identificate peste 600 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Duty-free, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente legale de proveniență.

"Intreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată și ridicată, in vederea confiscării speciale. Cercetările sunt continuate in vederea stabilirii intregii activități infracționale si dispunerea măsurilor conform prevederilor legale”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/441968/eveniment/foto-perchezitii-la-botosani-politistii-au-rascolit-patru-locuinte-au-gasit-marfuri-ilegale-ascunse-sub-cada/

COMMENTS