Clipe de coșmar pentru o tânără din Botoșani! Un individ a intrat peste ea în casă și a încercat să o violeze
24/08/2020 12:22 in STIRI

O tânără de 23 de ani, din județul Botoșani, a trecut prin clipe de coșmar după ce un individ a intrat peste ea în casă și a încercat să o violeze. Din fericire, individul a fost prins de polițiști. Totul s-a petrecut duminică, 23 august 2020. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 39 de ani, din localitatea Bădiuți, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tenativă de viol.

Anchetatorii au constatat că acesta s-a deplasat la locuința victimei, o tânără de 23 de ani din aceeași localitate, iar prin constrângere, a încercat să întrețină cu aceasta un raport sexual, însă victima s-a opus și a reușit să iasă în curte, strigând după ajutor. Bărbatul a părăsit locul faptei, fiind depistat în scurt timp de către polițiști și condus la audieri.

Ulterior, acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/447715/social/clipe-de-cosmar-pentru-o-tanara-din-botosani-un-individ-a-intrat-peste-ea-in-casa-si-a-incercat-sa-o-violeze/

COMMENTS