FOTO Accident cu doi morți la Botoșani! O camionetă a lovit o căruță, apoi s-a răsturnat
13/09/2020 08:46 in STIRI

Un accident rutier mortal a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Botoșani. Un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 48 de ani au murit după ce o autoutilitară a izbit frontal o căruță, la Dumbrăvița. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, care circula pe sensul de mers Ibănești- DN29A, a intrat pe contrasens și a izbit frontal o căruță în care se aflau doi bărbați de 22 respectiv 48 de ani. 

În urma impactului, un bărbat de 48 de ani, din căruță, a fost proiectat peste gardul unei gospodării, iar celălalt, în vârstă de 22 de ani a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului. Apoi, autoutilitara a rupt un cap de pod și s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns două ambulanțe din cadrul SJA, o ambulanță SMURD, un echipaj de pompieri și trei echipaje de poliție. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost dus în stare gravă la spital, dar din păcate nu a supraviețuit. Tânărul de 22 de ani a murit și el în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viață. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/450207/eveniment/foto-accident-cu-doi-morti-la-botosani-o-camioneta-a-lovit-o-caruta-apoi-s-a-rasturnat/

 

 

 

 

COMMENTS