ADS
ADS
ADS
16 posturi disponibile la ISU Botoșani. Angajările sunt fără concurs și se pot înscrie și femei
15/09/2020 08:53 in STIRI

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani organizează selecție, în vederea încadrării temporare, fără concurs, a 16 posturi de subofițer operativ și conducător autospecială. 

Cei 13 conducători auto (autospecială) și trei subofițeri operativi vor lucra pe durata stării de risc epidemiologic și biologic, la subunitățile din Dorohoi, Săveni, Ștefănești și Trușești. Pentru toate posturile enumerate mai sus, se pot înscrie și persoane de sex feminin, se arată într-un comunicat al ISU Botoșani.

Dosarul de recrutare în vederea participării la selecția pentru ocuparea posturilor vacante se depune exclusiv în format electronic (scanat alb-negru în format pdf, într-un singur e-mail cu fișier unic, nefiind acceptată depunerea succesivă a diferitelor documente dintre cele menționate mai jos), la adresa de e-mail: resurse_umane@isubotosani.ro.

Candidații care solicită înscrierea la selecție vor transmite dosarul de recrutare, în format electronic, până la data de 18.09.2020 ora 16:00, la adresa de email: resurse_umane@isubotosani.ro.

Departajarea candidaților selectați în urma analizei dosarelor se va face în baza interviului care va avea loc în intervalul 28 – 30 septembrie 2020. Mai multe informații despre condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească, cât și despre întocmirea dosarului, proceduri, termene de depunere pot fi consultate accesând link-ul: http://www.isubotosani.ro/resurse.html.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/450506/social/16-posturi-disponibile-la-isu-botosani-angajarile-sunt-fara-concurs-si-se-pot-inscrie-si-femei/

 

COMMENTS