Clipe de groază pentru un șofer de autobuz din Botoșani. A fost la un pas să ardă de viu cu tot cu călători
16/09/2020 09:39 in STIRI

Un botoșănean a fost cât pe ce să ardă de viu cu tot cu călătorii dintr-un autobuz după ce acesta a fost cuprins de flăcări, miercuri după-amiază. Constantin Lovin, din Brăești, angajat ca șofer de autobuz la o societate din Suceava, se deplasa cu autovehiculul pe DC 54A din satul Poiana, comuna suceveanp Zvoriștea, iar la un moment dat acesta a luat foc. Autobuzul efectua regulate pe ruta Suceava – Hănțești și retur.

Botoșăneanul a observat că din spatele acestuia iese fum. În acel moment a oprit într-o parcare de pe marginea DC54A apelând SNUAU 112, pentru a solicita intervenția unui echipaj de pompieri. Patru pasageri, care mai erau în autobuz, s-au autoevacuat.

La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri voluntari, din cadrul SVSU Primăria Zvoriștea, cât și una din cadrul ISU Suceava, care au lichidat incendiul. În urma investigațiilor făcute la fața locului de către pompierii militari a rezultat faptul că incendiul s-a produs ca urmare a scurgerilor de carburant pe galeria de evacuare a gazelor.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/450649/eveniment/foto-clipe-de-groaza-pentru-un-sofer-de-autobuz-din-botosani-a-fost-la-un-pas-sa-arda-de-viu-cu-tot-cu-calatori/

COMMENTS