Botoșănean rănit într-un accident rutier. Vinovat, un tânăr care a ignorat tot ce a învățat la școala de șoferi
16/09/2020 10:41 in STIRI

Un bărbat de 49 de ani, din satul Strahotin, comuna Dângeni, a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc, marți, în jurul orei 00.40, în județul Suceava. Adrian Maidan de 22 ani din Suceava conducea un Audi cu volan pe dreapta pe varianta ocolitoare a mununicipiul Suceava.

După ce a ieșit din parcarea special amenajată pe sectorul de drum respectiv, aflată pe partea dreaptă a drumului, având în vedere sensul de mers ”DN2 Dărmănești” spre ”DN17”, a efectuat schimbarea direcției de mers prin viraj stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Passat înmatriculat în Botoșani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 24 ani din Suceava, aflată în Audi, și a botoșăneanului Jalbă Ghiorghiță, pasager în VW. Ambii au fost transportați cu ambulanța la U.P.U a Spitalului Judeţean Suceava.

Niciunul dintre șoferii implicați nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/450647/eveniment/botosanean-ranit-intr-un-accident-rutier-vinovat-un-tanar-care-a-ignorat-tot-ce-a-invatat-la-scoala-de-soferi/

COMMENTS