Astăzi: FC Botoșani- Academica Clinceni
20/09/2020 09:36 in STIRI

FC Botoșani întâlnește, duminică, pe teren propriu, pe Academica Clinceni, într-un meci contând pentru etapa a patra a Ligii 1. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal din Botoșani de la ora 16.30.

Antrenorul Marius Croitoru susține că Academica Clinceni, care l-a încurcat cel mai mult în sezonul precedent. Cu toate acestea, el visează doar la victorie.

"Ţinând cont de ce s-a întâmplat anul trecut, când m-a bătut cu 2-0 în cupă, m-a egalat la 2-0 aici, acolo de la 1-0. Este echipa care m-a încurcat cel mai mult anul trecut şi eu, şi băieţii ţinem minte aceste lucruri. Jucăm împotriva unei echipe bune şi a unui antrenor foarte bun, care a reuşit lucruri incredibile cu 90% din jucători români. Bravo lui şi felicitări pentru ce a realizat anul trecut! Chiar şi anul acesta a avut un început bun de campionat, cu jocuri foarte bune, chiar dacă rezultatele nu au fost pe măsură. (…) Va fi foarte greu. Pentru Botoşani orice meci nu poate fi tratat decât la victorie. Acesta este statutul pe care jucătorii şi l-au câştigat şi automat te obligă să câştigi, indiferent cu cine joci, la câte zile distanţă de ultimul meci. Suntem obligaţi să câştigăm, fie că jucăm acasă, fie că jucăm în deplasare. Nu mă mulţumesc cu altceva decât cu victorie. Indiferent ce tactică va avea adversarul, noi trebuie să găsim soluţii”, a afirmat tehnicianul de la FC Botoşani.

COMMENTS