Gest criminal! Un fermier din Botoșani a găsit cuie și bucăți de tablă în hrana pentru animale!
21/09/2020 17:13 in STIRI

Cuie în silozul pentru animale! Asta a putut să facă o mână criminală, care a vrut să omoare 30 de vaci și 150 de capre, după ce, într-un moment de răutate dusă la extrem, a aruncat mai multe cuie și bucăți de tablă în hrana pregătită pentru animale de un fermier botoșănean.Victor Păduraru deține o fermă de animale în comuna Manoleasa, satul Liveni, județul Botoșani.

Ferierul crește 30 de vaci și 150 de capre. Acum câteva zile, pe când pregătea silozul (hrana pentru animale), la aproape un kilometru de sat, pe un câmp, a remarcat, cu stupoare, că hrana preparată cu o zi înainte conținea mai multe cuie. Mai mult, bărbatul nu știe cine ar fi putut face așa ceva, mai ales că nu știe să aibă dușmani, scrie agrointel.ro.

"Am pus să facem siloz, am tocat vreo trei hectare de porumb, am udat luni cu cisterna. Am dat vreo 3 cisterne de apă și la ultima, când dădeam cu jetul de apă, din siloz a sărit un cui. Era seară, am căutat cu mâna, am găsit 19 cuie, de 2 feluri. A doua zi am început cu un magnet să caut, să văd dacă sunt mai multe, am găsit cuie mici de pantof, cuie de 3 cm, un cui mare de 7 cm și bucăți multe de tablă ruginită, mici cât o unghie. Ieri (17 septembrie) am pus poză pe Facebook cu niște cuie pe care le-am găsit așa, într-un sfert de oră. Au fost aruncate în siloz, le-au băgat la fund, nu deasupra, dacă nu dădeam cu jetul de apă nu vedeam. Noi avem un saivan în câmp, la un kilometru de unde ținem caprele și acolo facem în fiecare an silozul”, a explicat fratele fermierului afectat.

 

 

COMMENTS